diumenge, 21 de desembre del 2008

Geocaching. Panoràmica Puig Rodó

Iniciarem la ruta al capdamunt de la urbanització de Les Marines. Per arribar-hi, cal prendre el trencall que, des del quilòmetre 16,2 de la carretera de Castellar a Sant Llorenç Savall, s’enfila vers aquesta urbanització. Pujarem pels costaruts carrers fins a assolir la part alta del carrer de les Baumes on deixarem el cotxe, al costat d’una caseta de la companyia elèctrica. Comencem a caminar pel carrer més enlairat de la urbanització -camí del Daví- en direcció a ponent. De seguida deixarem les cases enrera i el camí asfaltat esdevindrà una pista de terra.
10 minuts: arribem a un collet amb una cruïlla de pistes. Prenem la de l’esquerra que ressegueix la carena en direcció est. Set o vuit minuts més tard la pista es bifurca: seguim per la de la nostra esquerra que de seguida esdevé un menut corriol carener que s’enfila fins el cim del Puig Rodó.

25 minuts (15 minuts): Puig Rodó. La panoràmica sobre la Vall de Mur, a ponent, és extraordinària. Els menuts camps de conreu dels masos del Dalmau i del Daví destaquen enmig de l’espès bosc que cobreix l’enorme clotada, tancada per les cingleres que baixen de l’imponent massís de Sant Llorenç del Munt.